WordPress.org

Forums

TablePress
[resolved] Media Library blank (4 posts)

  1. Teejaye
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I just installed Tablepress and I'm trying to recreate the table on our homepage - apparently we didn't use WP-Table Reloaded to create it. I've figured out a few things and the preview is looking good BUT when I click on "insert image", the media library comes up blank. I double-checked my media library through the regular wordpress link and it works fine. Any idea why I can't see it in Tablepress?
    Thanks,
    Tara

    http://wordpress.org/extend/plugins/tablepress/

  2. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Tara,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    I'm not sure why this isn't working for you, but my assumption is that there's some sort of JavaScript conflict going on.

    If possible, I'd like to take a direct look at this in your WordPress admin area. Can you maybe contact me with details via email? (The address is in the main plugin file "tablepress.php".)
    That way, I could try a few things to debug this issue.

    Thanks,
    Tobias

  3. Teejaye
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks, emailed you.

  4. TobiasBg
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi,

    thanks, I received your email, and I'll gladly look into it!

    Regards,
    Tobias

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • TablePress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic