Support » Plugin: Strong Testimonials » Maybe a Pagination bug?

  • Resolved DebT

    (@debbiet)


    Site has under construction page so I can’t show it right now. I’m using Strong Testimonials (LOVE IT!) and have made three different categories: one for Testimonials, one for Media coverage, one for Projects. I found the Testimonials would not show up on an iPhone or iPad—just a big white gap—while the other two were fine.

    I was using Pagination for the Testimonials only. When I either turned off Pagination completely or set it to WordPress standard (instead of the Simple Pagination it was set for) the Testimonials became visible. I tested this setting for Media as well and the same thing happened—the Media disappeared when set to Simple Pagination.

    There are only 38 references. I think there’s something going on with the Simple Pagination.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support mplusb

    (@mplusb)

    Hello @debbiet,

    Thank you for reaching out and letting us know about this!
    I have checked this on my end and even with the simple pagination on the testimonials are still displaying on an iPhone.

    Could you please send me a screenshot with your View settings with the Simple Pagination on so I can try and replicate this?

    Thank you,
    Mihaela

    DebT

    (@debbiet)

    I think the only way I can send you anything is to put up links since there’s no attachment option here. I’ve made screen captures of the References page from my computer, and my iPhone with the two different pagination settings. Also a screen capture of the View settings. Let me know if there’s anything else you need from me.

    References: https://tejadadesign.com/images/pagination.jpg

    Settings: https://tejadadesign.com/images/screen.jpg

    Plugin Support mplusb

    (@mplusb)

    Hello @debbiet,

    Thank you!
    Just tested this on my end with the same settings and it seems to be working as it should.
    Could you please update to the latest version and see if this helps?

    If it doesn’t, then would it be possible to turn off the construction mode for a few hours and send us the link so we can investigate? Without the link there is not much we could do unfortunately.

    Really sorry for the inconvenience!

    Thank you,
    Mihaela

    DebT

    (@debbiet)

    Hi Mihaela,

    Turns out it’s a conflict with the Social Media and Share Icons (Ultimate Social Media) plugin. I was having a similar problem with an Envira Gallery Lite gallery not being visible on handheld devices and Envira found the problem.

    I’ll be contacting the Ultimate Social Media folks about the conflict, Envira and Strong Testimonials are very popular plugins and I’m sure Ultimate would want to fix the problem.

    Thank you so much for your great support, it has been very much appreciated! ~ Deb

    Plugin Support mplusb

    (@mplusb)

    Thank you for letting me know, Deb! Great job figuring it out!

    DebT

    (@debbiet)

    FYI, from the Ultimate Social Media folks:

    “Thank you for reaching out!

    We tried to reproduce the issues mentioned on our end but failed to see any conflict between our latest version of the USM plugin and Envira Gallery Lite and Strong Testimonials plugins.

    Maybe there are other factors on your site that play a role. Please also ask the other plugin creators to check.”

    Plugin Support mplusb

    (@mplusb)

    Could you please send me a list of your active (free) plugin and the theme if it’s free so I can see if I can reproduce the issue?

    Thank you,
    Mihaela

    • This reply was modified 2 months ago by  mplusb.

    Sure Mihaela,

    Classic Editor
    Contact Form 7
    Envira Gallery Lite
    Feed Them Social
    Strong Testimonials
    Under Construction
    Use Any Font

    The theme is The7, premium version so not free.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.