Support » Plugin: WP Matterport Shortcode » Matterport Parameters not working

  • B

    (@blanmol2)


    Love how easy this plugin is! Nice work!

    I use some of the Matterport parameters in the urls and iframes that I give to clients. 2 of the 3 seem to not be working.

    ts=3 (start guided tour 3 seconds after loading)
    guide=0 (hide blue lines showing next point in tour)
    hl=0 (brief show of the higlight reel then hides)

    When I add those parameters to the shortcode, only the hl parameter seems to work. Any ideas why these other ones might not work? Here is my shortcode:

    [matterport cols=”2″ src=”mbsnvGsAPcd,qJKNhH4ufNZ,ZaD7qEit8Y1″ ts=”3″ guide=”0″ hl=”0″]

    Thanks!

    Bryce

    • This topic was modified 3 years, 6 months ago by B.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter B

    (@blanmol2)

    Guides is working. I was missing the s at the end of the word. Not seeing why the ts parameter isn’t working though.

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by B.
    Plugin Author Chris Hickman

    (@antiochinteractive)

    Hey B!

    Sorry for the wait. I might need to check as to why I’m not seeing support requests via e-mail.

    I don’t see ts showing on your site (obviously as it’s not working, right?)

    Be sure that your quotation marks are all straight (“) — if I were to go directly off your post above, I might conclude that they were not.

    [matterport cols=”2″ src=”mbsnvGsAPcd,qJKNhH4ufNZ,ZaD7qEit8Y1″ ts=”3″ guides=”0″ hl=”0”]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Matterport Parameters not working’ is closed to new replies.