Forums » Theme: Astra » massive Header Issues at the frontend

  • Hi there,

    I got the following Issue on my website: https://glotzcleverv.de

    When I open a website or a blog post I see a wrong header above the normal header on my my ipad. The same issue will shown at pagespeed insights at the desktop test. I use wprocket and perfmatters for my website and spectra, rank math and code snippets. I use the newest release of astra 4.5

    What is this issue and what I have to do to get it away?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi @jackmac71,

    Your site is not working for me. Refer to this screenshot, please.

    In the meantime, please try to exclude the following JS file from Delayed Javascript Execution option of WP Rocket

    wp-content/themes/astra/assets/js/minified/frontend.min.js
    wp-content/themes/astra/assets/js/minified/frontend-pro.min.js

    Let us know if this works well for you and if there is anything else we can help you with.

    Have a good day 😊

    @jackmac71

    check this post:

    https://wordpress.org/support/topic/wpo-caches-products-without-vat/#post-17247379

    It´s one of those problems going on for month at our site (besides many other irratic css/js problems). I´m just guessing but since i disabled “File Generation” my site works well with caching (it seems. It´s just a few days). Since you mentioned “WP Rocket” as your caching solution, give it a try. It´s only availlable in the PRO version. I don´t know if you are using Pro. If disabling the mentioned feature solves your problem, please state it in this thread.

    If not, or you are using the free version, please keep on commenting cause it´s a pesty bug that needs a solution.

    Hi @holle75,

    This is actually different with the problem you have in the thread above.

    Anyway, I just left my comment there.

    Kind regards,
    Herman 😊

    holle75

    (@holle75)

    Thanks Herman for chiming in.

    holle75

    (@holle75)

    Edit: @herman, one part of this problem in a different way also exist on our site. Please check the other thread where you answered too.

    https://wordpress.org/support/topic/wpo-caches-products-without-vat/#post-17265783

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.