WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Google Maps Widget » [Resolved] Marker box doesnt show accents correctly!

[Resolved] Marker box doesnt show accents correctly!

  • Hey guys, first time here, and i having some trouble with Google Map V3 on my website.

    Its just a detail that made me spend two days trying to solve and nothing. When you click on a marker and show primary information about the place, theres a error that substitutes letter with accents for symbols. Its only happening on that litle box. The whole site is ok.

    I will be very grateful if someone can help on the issue.

    Thank you

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-maps-widget/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author WebFactory

    @webfactory

    Hi, this is a support forum for Google Maps Widget, not Google Map V3. If you’re having problems with our plugin send a link to the problematic site.

    Ok man, I got it, but even so, if you could help me with your knowledge about plugin I will be grateful. The website is that: http://www.granjaclube.com , the markers on the center of the map are presenting accent problems. Thank you very much

    Plugin Author WebFactory

    @webfactory

    Sorry we don’t use V3 API. Have a look at your code and try converting code such as & amp; to just &

    It didnt work, please, let the post be opened again to see if someone can help me

    Plugin Author WebFactory

    @webfactory

    No, this is not an appropriate place. This is a support forum for a specific product which you’re not using. Ask for help on the theme developer’s forum or on Google Groups for Maps API v3.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Marker box doesnt show accents correctly!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar