Support » Plugin: Ultimate Maps by Supsystic » Map images comes with http instead of https.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Same problem here.
    Any solution?

    Found a solution in another post by heneart (@heneart):

    Got the same mixed-content error after changing my site to https://
    The problem is caused by this lines lines

    664: ‘http://{s}.tiles.wmflabs.org/osm/{z}/{x}/{y}.png’ => __(‘Wikimedia Labs OSM’, UMS_LANG_CODE),
    665: ‘http://{s}.tiles.wmflabs.org/osm-no-labels/{z}/{x}/{y}.png’ => __(‘Wikimedia Labs OSM No Labels’, UMS_LANG_CODE),
    666: ‘http://{s}.tiles.wmflabs.org/bw-mapnik/{z}/{x}/{y}.png’ => __(‘Black and White’, UMS_LANG_CODE),
    667: ‘http://{s}.tiles.wmflabs.org/hillshading/{z}/{x}/{y}.png’ => __(‘Hill Shading’, UMS_LANG_CODE),
    668: ‘http://{s}.tiles.wmflabs.org/hikebike/{z}/{x}/{y}.png’ => __(‘Hike and Bike’, UMS_LANG_CODE),

    in wp-content\plugins\ultimate-maps-by-supsystic\modules\maps\views\maps.php

    changing http:// to https:// solved for me the problem…”

    Plugin Author supsystic

    (@supsysticcom)

    This solution may help – but not always.
    Not all Tile Servers support the HTTPS protocol and entering such a code may break the map display in certain templates.
    https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tile_servers
    For example:

      wmflabs Hillshading shading
      Humanitarian map style
      OpenCycleMap
      Stamen Toner
      Transport Map

    etc

    Best regards,
    Ole

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by supsystic.
    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by supsystic.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Map images comes with http instead of https.’ is closed to new replies.