Support » Plugin: Cache Enabler - WordPress Cache » Many sites down at the same time output buffering

  • Hello,

    We just had at least 10 sites go down, all different servers, unrelated sites, all using cache-enabler:

    PHP Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

    Removing cache-enabler resolves it.

    Any ideas =X

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author keycdn

    (@keycdn)

    What PHP and WP version are you using?

    All running PHP 7.2, WP varies, from 4.9.10 to 5.1.1

    Plugin Author keycdn

    (@keycdn)

    This is an output buffer conflict with another plugin (or the theme). Please try to disabling and re-enabling plugins to check which one is causing the conflict. Also don’t use another caching plugin at the same time.

    Is there an archive of older cache-enabler releases? Want to try reverting some of these sites to an older version to see if they are still affected. We use cache-enabler on several hundred sites and have more and more going down each week from:

    PHP Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

    Unable to narrow it down to a conflict with another plugin or theme. Even have sites where there were 0 file changes within the last 48 hours and the site randomly dropped.

    Plugin Author keycdn

    (@keycdn)

    You can find older releases here: https://github.com/keycdn/cache-enabler/releases

    Thanks, we are still facing this on many sites, almost daily we’ve been removing cache-enabler from sites. Its so random to and there is no similar situations like specific plugins or themes causing it. Could there be a issue with gzip / brotli compression being enabled on the server? Ill have to test on the next occurrence.

    Plugin Author keycdn

    (@keycdn)

    I don’t think it is compression related. I still think it’s a plugin or theme conflict. Please also try to complete remove the Cache Enabler and re-install it again to see if that would solve the issue.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.