Support » Plugin: USGS Steam Flow Data » Many Gages Showing Old Data

  • displayground

    (@displayground)


    Hello,

    We’re having an issue where old data is being displayed. The flows are not updating and it’s really not clear where the data is coming from.

    I’ve flushed all caches and created new test pages with the default shortcode, and it still pulls old or incorrect data.

    This is happening across multiple stations and seems to have cropped up at the same time.

    Any thoughts? Suggestions?

    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Chris Kindred

    (@chrismkindred)

    Thanks for reaching out and I am happy to look into it. Can you provide me with the version of WordPress and the plugin that you are using as well as a list of the other plugins you are using on the site?

    displayground

    (@displayground)

    Thank you! The site is running…

    WordPress Version: 5.2.2
    PHP Version: 7.1.30
    MySQL Version: 5.7.25-log
    Active Plugins:

    Advanced Custom Fields PRO (5.8.3)
    ARVE Advanced Responsive Video Embedder (8.10.8)
    Classic Editor (1.5)
    Cloudflare SSL by Weslink (1.0.9)
    Custom Post Type UI (1.6.2)
    Debug Info (1.3.8)
    Delete All Comments of wordpress (2.4)
    Duplicate Post (3.2.3)
    Ninja Forms (3.4.18)
    Redirection (4.3.3)
    Regenerate Thumbnails (3.1.1)
    USGS Steam Flow Data (2.7)
    Yoast SEO (11.8)

    Cache in CloudFlare has been flushed and disabled and there are no caching plugins running.

    Any progress on this issue?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.