Support » Plugins and Hacks » Transposh WordPress Translation » Manual translation isn't displayed

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)


    Hello,

    If all other plugins are disabled, please kindly explain the following note in the end of your html:
    <!– WP Super Cache is installed but broken. The constant WPCACHEHOME must be set in the file wp-config.php and point at the WP Super Cache plugin directory. –>

    🙂

    Sergei

    (@yegorov1976yaru)


    Hi, I haven’t got a clue. 🙂 Cache plugin was deactivated and deleted from the disk before. I have just edited the config file and removed CACHE strings from there as well.

    Just a guess. Does Transposh lock human translations for 3-4 days? I noticed some human translations from March 5th. )

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)


    Hi,

    No such thing as a lock down (although it might be a good idea, actually)

    However, I assume that your .htaccess is a bit messed up, because of the wp super cache installation, please try to make sure it is not a changed version.

    Please try and make changes to your posts, see if they get reflected.

    Sergei

    (@yegorov1976yaru)


    Cleared .htaccess file. The problem persists. Will try to install WP and Transposh on my PC.

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)


    Let me know how things go.

    Also, can you restart the webserver?

    Sergei

    (@yegorov1976yaru)


    Hi again, sorry for the wrong alarm. The plugin is awesome. Works perfect on my local machine. There must be something wrong with our server. We have got ngnix, memchache and eaccelerator installed. Will ask my friend who administers it to look into this issue.

    Plugin Author Ofer Wald

    (@oferwald)


    Could always be an internal caching issue (we utilize memcache and eaccelerator), so try the results if you disable the caching directly via the constants.php file

    Sergei

    (@yegorov1976yaru)


    Sorted! Thank you very much! The problem disappered when I disabled caching in constants.php. Moreover, we switched from eAccelerator to APC and manual translation works perfect with caching on. Thanks again!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Manual translation isn't displayed’ is closed to new replies.