• Resolved thomas1999

    (@thomas1999)


    Hi, I installed your plugin to try it out, then I wanted to reset the changes and start from scratch.

    1- I clicked on reset all
    2- I deactivated the plugin
    3- I also cleared the cache on the server side

    But all the manual links inserted on my site have changed and do not return to their initial state.

    This is a really big problem, please fix it.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Contributor Maya

    (@tdgu)

    Hi,
    If you de-activated the plugin, everything should reverse to the previous state. Can you ensure you cleared the site caches, including CDN? Also, clear your browser too.

    Thanks

    Thread Starter thomas1999

    (@thomas1999)

    Hi, I had already emptied the server and browser cache, but the manual links for example written inside a button have a completely wrong url.
    unfortunately there are really many and I don’t know how to do it.

    Thanks.

    • This reply was modified 2 years, 7 months ago by thomas1999.
    Thread Starter thomas1999

    (@thomas1999)

    for instance :
    url before wp-hide.
    https://mysite.it/reservation
    Url after wphide:
    https://wp-content/themes.it/reservation

    Thanks.

    • This reply was modified 2 years, 7 months ago by thomas1999.
    Plugin Contributor Maya

    (@tdgu)

    Hi,
    Sorry for this, possible an option conflicted with an existing site slug ( e.g. the domain name, the theme name etc ).
    Can you contact us through our website and we’ll help further with a fix.

    Thanks

    Thread Starter thomas1999

    (@thomas1999)

    Ok I send a request to your support
    Thanks.

    • This reply was modified 2 years, 7 months ago by thomas1999.
    Thread Starter thomas1999

    (@thomas1999)

    Sorry, I wrote to your support from your site, they answered me the first time and then disappeared.
    Thank you.

    Plugin Contributor Maya

    (@tdgu)

    I’ll close this topic unless there are other issues.

    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Manual link broken’ is closed to new replies.