WordPress.org

Support

[Resolved] Manual fb google 1 not working

  • I’m using the manual insertion method for displaying the facebook and google+1 button as well as the sexybookmarks bar. The sexybookmarks bar displays fine but the facebook and google+1 button don’t show. If I switch to automatic code insertions everything works fine. Here is the code i’m using that doesn’t seem to work. <?php if(function_exists('get_shr_like_buttonset')) { get_shr_like_buttonset('Top'); } ?>

    Here is the site I’m using the plugin on http://www.billyshuler.com

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    krom8, where on the page should it be showing? And which buttons (+1, etc) do you have enabled?

    I have all three buttons(send like G+1)set to show above the post. If you go down my homepage, right under the slideshow you’ll see a heading labeled “newest”. It should be showing at the top of the post under the “newest” heading.

    It might help if I show you the code I’m using.

    <div <?php arras_single_post_class() ?>>
    			<?php arras_postheader() ?>
    			<div class="entry-content clearfix">
    			<?php if(function_exists('get_shr_like_buttonset')) { get_shr_like_buttonset('Top'); } ?><!--sexybookmarks-->
    			<?php the_content( __('Read the rest of this entry &raquo;', 'arras') ); ?></div>
    			<?php if(function_exists('selfserv_sexy')) { selfserv_sexy(); } ?><!--sexybookmarks-->
    			<?php arras_postfooter() ?>
    		</div>

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    I did a quick view source and searched for “<!–sexybookmarks–>” and it didn’t show. Are you sure you’re adding the code at the right place/file?

    btw,

    <?php if(function_exists('selfserv_sexy')) { selfserv_sexy(); } ?>

    should now be:

    <?php if(function_exists('selfserv_shareaholic')) { selfserv_shareaholic(); } ?>

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    Are you sure you’ve set “Top” related settings in the admin panel?

    There are two – top and bottom.

    Here is the loop I have for single posts as well with the new code you told me about above.

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<?php arras_above_post() ?>
    	<div id="post-<?php the_ID() ?>" <?php arras_single_post_class() ?>>
    
            <?php arras_postheader() ?>
    
            <?php if(function_exists('get_shr_like_buttonset')) { get_shr_like_buttonset('Top'); } ?><!--sexybookmarks-->
            <div class="entry-content clearfix">
    		<?php the_content( __('<p>Read the rest of this entry &raquo;</p>', 'arras') ); ?>
            <?php wp_link_pages(array('before' => __('<p><strong>Pages:</strong> ', 'arras'),
    			'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
    		</div>
    		<?php if(function_exists('selfserv_shareaholic')) { selfserv_shareaholic(); } ?><!--sexybookmarks-->
    		<?php if(function_exists('related_posts')) related_posts(); ?> <!--yarpp-->
    		<?php arras_postfooter() ?>
    
            <?php
    		if ( arras_get_option('display_author') ) {
    			arras_post_aboutauthor();
    		}
            ?>

    Here is a screenshot of shareaholic admin page. http://www.billyshuler.com/admin.png

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    It looks like you have “Load scripts in Footer” checked. Can you please not turn this on and have the scripts load in the header? Let’s see if this helps.

    I’ve turned off load scripts in footer as well as disabled every plugin I had running except for the sexybookmarks.

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    krom8, this was our fault — stupid bug. The latest issue should have fixed this. Please upgrade and try again!

    I’m sorry it took me so long to get back here but I wanted to tell you that it’s working great. I’d also like to tell you how impressed I am at your work ethic. I didn’t expect the time you put into this and I know how much stress it is keeping your code up to date and you’re even doing it for free. Thank you for your effort and time!

    Plugin Author Shareaholic

    @shareaholic

    You’re so very welcome krom8!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Manual fb google 1 not working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar