Support » Plugin: Checkout with Vipps for WooCommerce » Manglende mva på frakt når hurtigkasse brukt

 • Resolved ArcticFritid

  (@metuza)


  Heisann!

  Jeg har et par produkter med næringsmiddel mva 15% og jeg har registrert at når en slik vare blir bestillt og betalt med Vipps hurtigkasse så beregnes der ikke mva på frakten. Dvs korrekt beløp inkl. mva blir oversendt vipps slik at kunden blir belastet riktig beløp men ordren og ordrebekreftelsen får beregnet frakt uten mva og selvfølgelig et mindre totalbeløp.

  Hva kan dette skyldes?

  Dette viser loggen, hvis det kan forklare noe:
  2019-09-13T15:25:37+00:00 NOTICE Vipps callback i gang, men ikke fullført i det kunden er tilbake i butikken for ordre id: 21665

  Mvh
  Rune

  • This topic was modified 1 year, 2 months ago by ArcticFritid.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Det kan skje at moms ikke blir riktig beregnet i noen kontekster der det skjer i en callback – vi har noen planer for å få løst dette, men det er dessverre en større jobb.

  Men normalt så burde da momsen også vært feil når du ble sendt til Vipps. Er det altså tilfelle at moms er riktig i appen, men ikke når du kommer tilbake til butikken?

  NB: Pengene som blir godkjent i appen er tallet som du kan trekke; så du *kan* i dette tilfelle redigere ordren og trekke korrekt beløp. Det er jo da kjedelig om epost er gått ut.

  Ja alt stemmer i handlekurv, kassen og i appen. Det er kun ordren som får manglende mva på frakten. Ja egentlig ingen problem annet en at kunde får en ordrebekreftelse som ikke stemmer med vipps transaksjonen. En og annen som selvfølgelig krever en god forklaring på hvorfor de har betalt mer en ordrebekreftelse viser. Foreløpig har jeg endret til normal 25% mva, da funker det ok.

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Takk for info! Denne var ny, og her tror jeg du har funnet en bug av noe slag. Jeg skal prøve å replikere dette lokalt.

  Kunne du sendt instillingene du bruker for frakt (og moms) til support@wp-hosting.no så jeg kan forsøke å sette opp alt identisk hos oss? Du kan poste dem her også; men i tilfelle du ikke ønsker å publisere dem ‘offentlig’.

  Beklager sent svar men ingen melding fra wordpress om ditt svar.. Jeg bruker WC table rate shipping og regner med at det er her problemet ligger. Temmelig avansert oppsett så umulig å gjengi her. Men nå oppdateres butikken og table rate fjernes til fordel for det orginale så da får vi se om problemet er løst.

  Mvh
  Rune

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Ok. Det vil være svært interessant om problemet vedvarer, så hold oss informert. Strengt tatt burde WC table rate shipping også ha virket; og hvis ikke skulle feilen vært omvendt.

  Plugin Author iverok

  (@iverok)

  Det var et problem med momsberegning i hurtigkassen; men dette skal ha blitt løst i versjon 1.3.7. Jeg lukker derfor denne saken.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • The topic ‘Manglende mva på frakt når hurtigkasse brukt’ is closed to new replies.