WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Man menu does not work properly (5 posts)

  1. ronwan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all,
    I use the ExpoSure theme and am having trouble with the main menu.

    There are 2 menu-items that both link to a different page but when i click on them they both direct to the same page; the page that is set as Home.
    The menu-structure in 'Appearance' looks good to me.

    The website is: http://www.goquidditching.com/

    I have set the 'What is Quidditching'-page as static startpage.
    But, when I click on 'More Quidditching Pictures' in the main menu I am directed to 'What is Quidditching' as well.

    The Top-Menu works fine by the way, but I prefer the main menu.

    Can anyone help please?

    Thank you

    Ron

  2. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You'll need to ask the developers of the theme about any theme issues - as these forums only support themes from here:

    http://wordpress.org/themes/

  3. ronwan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am just not sure if it is a theme thing or some setting in WordPress.

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Deactivate your plugins and switch to a default theme - see if you still have the same issue.

  5. ronwan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Problem solved with help of the developers of the theme.
    The logo caused the problem ... had to add 1 line to the style.css and that's it !!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic