WordPress.org

Forums

[resolved] Major 302 error (2 posts)

  1. Nowlaugh
    Member
    Posted 1 year ago #

    [Moderator Note: Topic title amended. Your problem is no more urgent than anyone else's.]

    Hi

    I had tried to make an adjustment to my logo in the header. I am using a child theme and tried to adjust the code in the header.php in the child theme. I copied and pasted the whole code into a notepad file incase I messed up to use as a backup. I adjusted the code and it messed up so I then went back by copy and pasting the original code back into the header.php child theme file but then I got this error and can't open the site - I can still access the file through the Control panel on Godaddy:

    Found

    The document has moved here.

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Here is the code I have...I can't see any problems with it.

    <?php
    /**
     * The Header template for our theme
     *
     * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Twenty_Twelve
     * @since Twenty Twelve 1.0
     */
    ?><!DOCTYPE html>
    <!--[if IE 7]>
    <html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if IE 8]>
    <html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if !(IE 7) | !(IE 8)  ]><!-->
    <html <?php language_attributes(); ?>>
    <!--<![endif]-->
    <head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?></title>
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>" />
    <?php // Loads HTML5 JavaScript file to add support for HTML5 elements in older IE versions. ?>
    <!--[if lt IE 9]>
    <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/html5.js" type="text/javascript"></script>
    <![endif]-->
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body <?php body_class(); ?>>
    <div id="page" class="hfeed site">
    <header id="masthead" class="site-header" role="banner">
    <div id="social-icons-top">
    
                    <?php dynamic_sidebar ( 'social-icons-top' ); ?>
    
                    </div>
    <hgroup>
    <h1 class="site-title"><a>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?>" rel="home"></a><a href="http://www.nowlaugh.com/wp-content/uploads/2014/02/cropped-Now-Laugh-Logo.png"><img src="http://www.nowlaugh.com/wp-content/uploads/2014/02/cropped-Now-Laugh-Logo-300x69.png" alt="cropped-Now-Laugh-Logo.png" width="300" height="69" class="alignnone size-medium wp-image-262" /></a><?php bloginfo( 'name' ); ?></h1>
    <h2 class="site-description"><?php bloginfo( 'description' ); ?></h2>
    
    </hgroup>
    
    <div class="alignright">
    <?php get_search_form(); ?>
    </div><!-- .alignright -->
    
    <nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
    <h3 class="menu-toggle"><?php _e( 'Menu', 'twentytwelve' ); ?></h3>
    <a href="#content">"><?php _e( 'Skip to content', 'twentytwelve' ); ?></a>
    <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>
    </nav><!-- #site-navigation -->
    
    <?php if ( get_header_image() ) : ?>
    <a>"><img src="<?php header_image(); ?>" class="header-image" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" alt="" /></a>
    <?php endif; ?>
    </header><!-- #masthead -->
    
    <div id="main" class="wrapper">

    [Moderator Note: Please post code & markup between backticks or use the code button. Your posted code may now have been permanently damaged by the forum's parser.]

    I am really desperate for help, this is my company website http://www.nowlaugh.com

    thank you in advance

    Rich

  2. Nowlaugh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Problem was solved. It was due to an issue with the SSL certificate and Godaddy fixed it.

    Sorry for the title - I'm new to WP and came to this forum out of desperation and help. I never for once was under the impression my "problem is more urgent than anyone else's" and didn't realise I wasn't allowed to put urgent in the title.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic