• Resolved guezs

    (@guezs)


    4 days ago the plugin was working fine. Now, the main video is blank. I think WordPress has been updated in my site a couple of days ago. Any idea on how to fix it?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author yotuwp

    (@yotuwp)

    Hi guezs,

    It is really weird.
    Can you please send me your URL page for more checking via my contact form at https://www.yotuwp.com/contact/

    Looking forward to hearing from you.

    Best regards,

    Anthony

    Same issue here and pagination is broke, too.
    Popup alternative works as expected, though.
    All shortcodes are affected.

    Chrome console shows:

    Uncaught ReferenceError: YT is not defined
        at HTMLDivElement.eval (eval at <anonymous> (frontend.min.js?ver=1.3.3:1), <anonymous>:1:1157)

    Plugin Version 1.3.3
    WordPress 4.9.8

    Plugin Author Anthony Pham

    (@tuongpg)

    Hi mmagnani,

    I think there is a conflict with another plugin.

    Please send us message via contact form with your URL page for more checking https://www.yotuwp.com/contact

    Looking forward to hearing from you.

    Best regards,

    Anthony

    Plugin Author yotuwp

    (@yotuwp)

    Hi mmagnani,

    I think there is a conflict with another plugin.

    Please send us message via contact form with your URL page for more checking https://www.yotuwp.com/contact

    Looking forward to hearing from you.

    Best regards,

    YotuWP Team

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by yotuwp.

    Hi, @yotuwp
    Thank you for the fast answer.
    I have tried that and the problem persists with all other plugins disabled.
    As @guezs reported, YotuWP player was working just fine days ago, but then WP was updated.

    Thread Starter guezs

    (@guezs)

    I’ve sent a test page.

    You can see that the main video is not showing. As mmagnani says, popup works fine and it was working well with the same plugins installed a week ago. The only change I noticed is the WordPress version update. I’ve tried to update all the plugins and it remains the same.

    Thank you.

    Hi, @guezs and @yotuwp

    The player works fine when a standard WP theme is activated. It makes me think that the theme (Enfold) is related to the issue, since it supports some YouTube functions.

    Plugin Author yotuwp

    (@yotuwp)

    Hi moviemoshe,

    We just updated plugin with new method to init.
    Please update to latest version to solve issue.

    Hope that convenient for your plan.

    Best regards,

    Anthony

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Main video not showing’ is closed to new replies.