WordPress.org

Support

Main Nav Disappeared

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Sorry to post again, but I really need this fixed quick because I’m realizing now that a lot of my other headers are not showing up either.

    I deactivated it for a brief period to confirm that it is this plugin, and it was. I reactivated it so that you can see the issue.

    If you could let me know if there is a solution to this that would be great so that I can point people to my website and actually have stuff there 😉

    Thanks!

    Plugin Author Marcin Skrzypiec

    @mrsztuczkens

    Hi, what exacly is missing? I’ve checked out the website using both Firefox and Chrome and everything seems to be in place, so I don’t really see the issue.

    [IMG]http://i60.tinypic.com/2usvpsw.jpg[/IMG]

    Here are a couple screen shots showing where the text was missing. It’s very hit-and-miss. For example, I’ll refresh and it still won’t show up but then I’ll hit refresh again and it will pop up. Or if I zoom out my resolution it shows up…weird.

    I appreciate your help with this issue.

    Whelp…image fail! Here is a link to the images http://tinypic.com/r/2usvpsw/8

    Plugin Author Marcin Skrzypiec

    @mrsztuczkens

    Okay, so what browser are you using? As I mentioned, on Chrome and FF it looks just fine.

    I am using Chrome as well.

    Plugin Author Marcin Skrzypiec

    @mrsztuczkens

    If you use incognito mode in Chrome, does the issue occur as well?

    Yes

    I use that plugin and it works great for one of my sites. But, you can just use the code straight from Pinterest to get pretty much the same result.

    Add this to which ever script calls your post, page, or whatever content type you want it to be displayed on:

    <!-- Please call pinit.js only once per page -->
    <script type="text/javascript" async  data-pin-hover="true" src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script>

    That code was taken directly from Pinterest.

    You can also use conditional tags to filter it down to certain content types.

    Plugin Author Marcin Skrzypiec

    @mrsztuczkens

    Quite honestly, no idea why this happens, especially because I can’t reproduce it.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Main Nav Disappeared’ is closed to new replies.
Skip to toolbar