Support » Plugin: WP Mail SMTP by WPForms » Mails not sent after configuration

  • I am not sure what is happening. The settings seems to work for some time and mails are not send any more. I can provide my credentials if it is necessary to help me with settings on both the main site and subdomain.

    I get the error below.

    Versions:
    WordPress: 4.9.5
    WordPress MS: Yes
    PHP: 7.1.9
    WP Mail SMTP: 1.2.5

    Params:
    Mailer: smtp
    Constants: Yes
    ErrorInfo: SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
    Host: smtp.agrihomegh.com
    Port: 465
    SMTPSecure: ssl
    SMTPAutoTLS: bool(false)
    SMTPAuth: bool(true)

    Server:
    OpenSSL: Yes
    Apache.mod_security: No
    SMTP Debug:
    2018-04-26 13:00:47 Connection: opening to ssl://smtp.agrihomegh.com:465, timeout=300, options=array (
    )
    2018-04-26 13:00:47 Connection: Failed to connect to server. Error number 2. “Error notice: stream_socket_client(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
    2018-04-26 13:00:47 Connection: Failed to connect to server. Error number 2. “Error notice: stream_socket_client(): unable to connect to ssl://smtp.agrihomegh.com:465 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known)
    2018-04-26 13:00:47 SMTP ERROR: Failed to connect to server: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)
    2018-04-26 13:00:47 SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • I don’t mean to bump.

    Just letting you know that i am using the plugin in a multisite. Could that be the problem?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.