Support » Plugin: Post SMTP Mailer/Email Log » Mails not sending

  • Resolved stuartball

    (@stuartball)


    I am getting the following Error:

    5.2.0 STOREDRV.Submission.Exception:SendAsDeniedException.MapiExceptionSendAsDenied; Failed to process message due to a permanent exception with message Cannot submit message. 16.55847:EF180000, 17.43559:0000000094000000000000000000000000000000, 20.52176:140F5185110010100300170E, 20.50032:140F5185811710100A000081, 0.35180:E7020000, 255.23226:0A008440, 255.27962:0A000000, 255.27962:0E000000, 255.31418:0A000000, 16.55847:C2000000, 17.43559:0000000098010000000000000000000000000000, 20.52176:140F51851100101000030000, 20.50032:140F51858117101005030000, 0.35180:0A000712, 255.23226:0A030000, 255.27962:0A000000, 255.27962:32000000, 255.17082:DC040000, 0.27745:14030000, 4.21921:DC040000, 255.27962:FA000000, 255.1494:0A000580, 0.37692:0F010480, 0.44092:0F010480, 0.41232:0F010480, 0.60208:0F010480, 0.37136:0F010480, 0.34608:0F010480, 0.55056:0F010480, 0.42768:0F010480, 0.56112:0F010480, 0.52807:0F010480, 4.33016:DC040000, 7.40748:010000000000010B0F010480, 7.57132:00000000000000000F010480, 1.63016:32000000, 4.39640:

    When I try to send emails, however if I manually force a resend, they get sent fine.

    Test email sends fine.

    What have I done wrong please?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Mails not sending’ is closed to new replies.