WordPress.org

Forums

MailPress
[resolved] MailPress sending Test mail, but Per Post, Weekly, Monthly mails are not working (8 posts)

  1. Deepak Rajpal
    Member
    Posted 2 years ago #

    Using MailPress Version 5.3
    and WordPress 3.4.2

    When i test mail using "Settings > MailPress > Test"
    or
    "Mails > Add New" I am receiving mails successfully.

    But no automatic mails are working for Per-Post/Monthly/Weekly subscriptions.

    There is nothing in MailPress logs about the recent post i published. It should send mail as per "Per Post" subscription.

    Everything is working fine on local, but mails stuck in server. Mails for all other plugins are working fine on the same server.

    Any help would be appreciated.

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/mailpress/

  2. Deepak Rajpal
    Member
    Posted 2 years ago #

    There was problem with the cron job. Default wp cron (page hit) is not working. I was getting 302 error (checked access log) for wp-cron.php

    site.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1365516565.4888749122619628906250 HTTP/1.0" 302 610

    If I hit above url manually I am getting all scheduled mails.

    Just hitting wp-cron.php also works. Not a permanent solution I know ;)

  3. Manu-PB
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, thanks for the tip.
    I am also facing the same problem, but cannot find a solution.
    You say "Default wp cron (page hit) is not working. I was getting 302 error (checked access log) for wp-cron.php", I do not know wher to find if it is the same for me. Which access log are you talking about ?
    What do you mean when saying "Just hitting wp-cron.php also works" ?
    Thanks for help,
    Best

  4. Manu-PB
    Member
    Posted 2 years ago #

    Here is a description of my problem :
    Installed : WP 3.5.1 + mailpress 5.3 + custom WP and MP themes (based on TwentyTen).
    When I post a new post :
    - The "test" is OK, I can see it and receive it
    - Wp-cron opens a new job : wp_process_post_newsletter (a lot of arguments, including Post_Id)
    - In the MailPress "Log" menu, I can see a "MP_Log_1_mp_sched_proc_newsletter_20130428.txt" file, also with reference to the post ID
    - BUT THERE IS NO corresponding mail in the "All mails" menu, niether in the database.
    Of course I have also tested with disabling all other plugins.
    Can someone help ?

  5. RENAUT
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    mailpress sends a mail per recipient

    if you have too much recipients, mailpress (in fact php) will not be able to send them in one pass and the process will fail due to php max execution time set up

    try using add on batch_send and see related post on my blog

  6. STARfishOZ
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem and I have about 6 subscribers and it's not sending per post. Tried batch_send and still nothing. Test newsletters are working just fine. Help pls :)

  7. seema.sharma24
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have checked test mail. but i don't have received any mail.Also i have created a new mail and send on category's users and there is one user in this category. but didn't receive any mail .I have latest wordpress install(3.8).

  8. RENAUT
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    use wp-cron mailpress add on

    go to tools > wp-cron

    and check that cron jobs (wp have its own jobs) are launched properly

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic