Support » Plugin: MailPress » Mailpress 7.0.1 New install

  • Resolved ulissse

    (@ulissse)


    Hi,

    I advance i’m very sorry for my bad English :

    I have made a new installation of mailpress on a new wordpress website but impossible to sending posts and comments to subcribers.

    I have of course installed newsletter and comment addons and correctly configured everything.

    All the email when we subscribe are sent very well, the subscriber are well included and marqued as “PerPost” for Newsletters and with the title of the post for comments. untill there everything os okay.

    But if i make a comment, Nothing is sent and the comment message is even not shown when i click on “All Mails”.
    The exact same problem come for new post.

    I have checked the database (myphpadmin) and notice that there is only 3 tables created (mailpress_users, mailpress_stats and mailpress_mails) but on my older website where i have made an upgrade and where everything is working fine i can see 7 tables (mailpress_users, mailpress_usermeta, mailpress_stats, mailpress_mails, mailpress_mailmeta, mailpress_forms and mailpress_formfields)

    Thank you for your help.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author André

    (@arena)

    The MailPress installation process is very similar to WordPress.
    The MailPress meta tables are very similar to WordPress meta tables.
    The issue you are facing should be detected at WordPress install.

    You should open a ticket at your WebHost technical support.

    However, this should be solved by today release : MailPress 7.0.2

    Regards

    Okay, problem sovled then. thank you very much.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.