WordPress.org

Support

Support » Installation » mail problem with some hint. Please help MU

mail problem with some hint. Please help MU

  • I have two problems on my newly installed WordPress MU
    1. cannot send any notification message
    Hint :
    Mail server response :
    ERROR smtpserver: Error parsing sender address: MyBlog <support@myserver.com>: Invalid character in local-part (user account) at position 7
    Normally local-part is within this quote <….>
    Hint:
    I modify the sentence to become:
    $message_headers = “MIME-Version: 1.0\n” . “From: \”” . get_site_option( “site_name” ) . “\” <{$admin_email}>\n” . “Content-Type: text/plain; charset=\”” . get_option(‘blog_charset’) . “\”\n”;
    I add error_log before wp_mail inside file wpmu-functions.php
    Add: error_log(“message header = $message_headers “);
    From the error log I get :
    [error] [client 192.168.1.144] message header = MIME-Version: 1.0\nFrom: “MyBlog” <support@myserver.com>\nContent-Type: text/plain; charset=”UTF-8″\n , referer: http://blog.editor.hk/wp-signup.php

    I tried to use another mail server (Mercury/32) and get Parser error on sender address.

    I guess the problem on wp_mail function wpmu_signup_blog_notification

    2. The variable site name seem cannot support double byte. But other varible name is no problem.

    Thank for your help.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘mail problem with some hint. Please help MU’ is closed to new replies.
Skip to toolbar