WordPress.org

Forums

Easy Modal
[resolved] Lots of issues now... (6 posts)

  1. Kahil
    Member
    Posted 3 years ago #

    First, when I upgraded I got the line 75 error message. That was fixed by deactivating and reactivating. Shouldn't have to do that.

    Now the contact form just doesn't show up now. I get about half the screen greyed out with the overlay and just a small square for the modal window. Basically its completely broken.

    Not trying to sound harsh, but these are issues that should have been tested, noticed and addressed before publishing a release.

    Hopefully there will be a fix soon. Really like this plugin.

  2. Kahil
    Member
    Posted 3 years ago #

    Oh...and the settings page is missing most of the settings...like the size and color controls, etc. All I can do is add a new modal, set the title and set the content...that is it. This plugin is completely broken...

  3. Kahil
    Member
    Posted 3 years ago #

    Any fix? I've even tried uninstalling and reinstalling and that didn't work...

    The modals don't work...half the screen is covered by the overlay and then there's the box which contains nothing and is just a little square. And there are no settings... Its acting a lot like when you forget to close a tag.

  4. danieliser
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Sorry havent had much time to get online lately. Do you have an example i can view? The theme system is a lot different in this release. These features will be worked into future releases.

    this version differs from v0.9 in that it requires 2 classes to load a modal. Your issue sounds like it doesnt have the second class. The classes needed are at the top of the settings page for that modal.

  5. Kahil
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've reset everything up and after some hacking I have the modal showing up...the issue now is that the overlay isn't covering the entire browser window. It is only covering the viewable height of the browser screen...and that's only if you are scrolled to the top. I am seeing this in every browser and all of the browsers are up to date.

  6. danieliser
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Do you have a example up i can see? I would be happy to get all these bug fixes in place for an update.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Easy Modal
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags