WordPress.org

Forums

Dynamic Content Gallery
Lots of errors on WordPress 3.8 (5 posts)

  1. AdiCumpanasu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    On wordpress 3.8 I have all this errors with the debbuger activated.
    This is a vulnerability in security as long as I am working with the debbugger on as it shows the name of the host user and the file paths.

    What can i do to fix those errors?

    Notice: Undefined index: reset in /home/mywebsite/wp-content/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/includes/dfcg-admin-ui-sanitise.php on line 43
    
    Notice: Undefined index: mootools in /home/mywebsite/wp-content/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/includes/dfcg-admin-ui-sanitise.php on line 155
    
    Notice: Undefined index: reset in /home/mywebsite/wp-content/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/includes/dfcg-admin-ui-sanitise.php on line 165
    
    Notice: Undefined index: errors in /home/mywebsite/wp-content/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/includes/dfcg-admin-ui-sanitise.php on line 165
    
    Notice: Undefined index: id-sort-control in /home/mywebsite/wp-content/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/includes/dfcg-admin-ui-sanitise.php on line 165
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mywebsite/wp-content/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/includes/dfcg-admin-ui-sanitise.php:43) in /home/mywebsite/wp-includes/pluggable.php on line 896

    http://wordpress.org/plugins/dynamic-content-gallery-plugin/

  2. phatrick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having some major problems with DCG, was working 'ok' until WP 3.8.1 upgrade. Now won't find any of the images getting error messages:
    site: http://www.boldvision.org

    <!-- DCG Error Message 16: Image Attachment not found. DCG Metabox Image does not exist. Default Image does not exist. Error image displayed instead. -->
    <!-- Rating: Non-critical. This error does not prevent the gallery from working properly. -->
    <!-- Fix: Upload a suitable image to this Post/Page via the Media Uploader, or enter an image URL in the DCG Metabox Image URL field for this Post/Page, or create Default Images as described in the Configuration Guide. -->

    My key settings are:
    Image Management: auto
    Carousel Thumbnails: legacy
    Gallery Method: multi-option | Default Images folder is: not defined
    Descriptions: auto
    Javascript Options: jquery
    Load Scripts: Home Page
    Tools - Error Message options: on

    Would gratefully appreciate any help here...

  3. phatrick
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tried reinstalling and same result.. just getting the black missing image icon...

    my category exists and the posts have images... stumped!

    Image Management: auto
    Carousel Thumbnails: legacy
    Gallery Method: one-category | Default Images folder is: not defined
    Descriptions: auto
    Javascript Options: jquery
    Load Scripts: Home Page
    Tools - Error Message options: on

  4. phatrick
    Member
    Posted 1 year ago #

    The metabox images do however work if I explicitly put a full url to an image here.

    Just none of the auto images which should have been taken from the first 5 posts from the supplied category.

  5. phatrick
    Member
    Posted 1 year ago #

    I think I'm going to have to paste the carousel images in the metabox for each post. Getting images automatically from the first posts from a provided category seems to be broken, broken, broken!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Dynamic Content Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic