Support » Plugin: Membership 2 » Lost your password – does not work.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hello @stefan-s, I hope you are doing well today!

    I tested “Lost your password?” link on my installation and can’t replicate the same.

    Please run a quick check for a conflict with another plugin or theme.

    Switch to a default WordPress theme, like Twenty Sixteen, for example, deactivate all other plugins and test if the “Lost your password?” is working. If everything is well, activate one plugin at a time to find the one that causes this.

    Follow the flowchart from our Getting Support manual:
    https://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Also, try to renaming the .htaccess file to .htaccess.deactivate and test again. If it will work, go to Settings > Permalinks and save changes, to regenerate the .htaccess file.

    Let us know how it went.

    Kind regards,
    Nastia

    Stefan S

    (@stefan-s)

    It works with with all plug ins activited but with theme Twenty Sitxteen so I guess its a conflict with my theme Infinite Child (by http://goodlayers.com/)

    Any idea how to find a solution?

    Hello @stefan-s, I hope you are doing well today!

    I am afraid that I can’t troubleshoot further because the Infinite Child theme is premium and I do not have access to it.

    Please enable WordPress debugging by putting the following to the wp-config.php file:

    
    define( 'WP_DEBUG', true );
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );
    

    Make sure that you insert this line BEFORE /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ in the wp-config.php file.

    Try to replicate this issue again, by clicking on the “Reset Password”. This way all errors will be saved in the debug.log file inside the /wp-content/ directory. Check the debug.log for any errors.

    Post the errors you will see here.

    Cheers,
    Nastia

    Stefan S

    (@stefan-s)

    I cant make it work… 🙁

    /wp-content/ directory there is no debugfile there…

    Hello @stefan-s, I trust you are doing well today!

    Would you please contact us via our secure contact form so we could assist you further? Our contact form:
    http://premium.wpmudev.org/contact/

    Select “I have a different question” for your topic, the subject line should contain only: ATTN: Nastia so it well be assigned to me.

    Add a link back to this thread for reference.

    Kind regards,
    Nastia

    Plugin Author jdailey

    (@jdailey)

    Thank you for using Membership. I am marking this topic resolved because it has been moved to email. If you have any further questions we can reopen the thread or you can start a new support ticket. Thanks again!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Lost your password – does not work.’ is closed to new replies.