Support » Plugin: Migration, Backup, Staging - WPvivid » Lost settings after restoring to new domain

  • Some website have serializing their options into database, and if backup/restore plugin does not handle this on restore process, website will be with errors.

    To avoid errors I’ve used DUPLICATOR plugin, all is ok.

    So, we will be waiting for your new update/fix, because your plugin is very cool too.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support nicholas2019

    (@nicholas2019)

    Hi @misterixas111, thanks for your feedback. Our plugin processes the serialized data during site restoration and migration. Plus, we have tested our plugin on many themes and page builders, and it worked well.

    Could you please describe the issue you encountered more clearly? What settings did you lose after site migration? Would you tell us what theme or page builder you are using? Thanks in advance.

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by nicholas2019.
    Thread Starter misterixas111

    (@misterixas111)

    Theme is woodmart from themeforest.

    Plugin Support nicholas2019

    (@nicholas2019)

    Thanks for your fast reply. Did you lose the settings of this theme, woodmart, after site restoration and migration?

    Thread Starter misterixas111

    (@misterixas111)

    Yes I lose the settings of this theme after site restoration and migration?

    Plugin Support nicholas2019

    (@nicholas2019)

    Hi @misterixas111, we will test our plugin on this theme and figure out what causes this happened.

    Thread Starter misterixas111

    (@misterixas111)

    Thanks

    I’m getting a similar thing.

    One particular plugin “Participants Database” (PDB) is losing its admin settings when restoring to a fresh site.

    However, if I install PDB first onto the fresh site, then use WPVivid to Restore my entire site backup… it works perfectly.
    It is essentially then updating the PDB plugin at that point.

    However, this is an extra step I’d love to avoid.

    Is this a glitch in your plugin?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Lost settings after restoring to new domain’ is closed to new replies.