Support » Installing WordPress » Lost posts

  • Hi, I just started using WP a little over a month ago and already I´m loving it. first I imported all my MT posts into WP 1.0.2 and I upgraded to WP 1.2 last weekend. All went well, no problems.
    .. however ..
    now I´m finding that a lot of my MT posts are missing. I tried to re-import them to see if that would fix things, but they´re still not showing up on my WP blog.
    Does anyone have any ideas as to what might be the problem or what could be the solution? 🙂
    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Are you sure they are actually missing? Shout out a name of a post that “went missing”

    Well, at least they´re not appearing on my newly upgraded blog. They´re still apparent on my old blog though.
    For example my new (and main) blog is here: http://www.iddapidda.com/bladur/ and my old one is here: http://www.iddapidda.com/bladur2/
    I imported all my entries, but still if you go to November 3rd 2003, not all posts on my old blog (http://www.iddapidda.com/bladur2/archives/2003_11.php) are showing up on my newer blog. Other entries from the same category and same month are showing up so I´m basically just sitting here scratching my head..

    Thanks, I´ll try that 🙂

    I took a look at my permalink structure but I didn´t have it customized so I tried customizing it a bit, but still my entries aren´t showing up. I´ll try to stir things around and see if anything changes. Thanks anyway 🙂

    I had gotten your two blogs confused, your “new” blog does not have permalinks. I did actually find a post that is missing from November – the poem. That’s got to be maddening. How many posts, what posts, guis hic locus, quae regio, quae mundi plaga? Maybe some other MT importers can step in and give you a hand.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Lost posts’ is closed to new replies.