Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Deepak Sharma

    (@sharmadpk03)

    Hi @espiat,

    Sorry for the delayed response.
    Regarding your issue, we acknowledge that this issue has occurred after the latest update of WordPress due to some deprecated functions.
    However, I am glad to let you know that we have already addressed this issue and it has been fixed.
    The new version of the plugin will be releasing soon and the released version will contain the fix. So, please keep looking for updates.

    Regards!

    Thanks for the reply.

    I use now the version 1.8.7

    but i cant see anny changes.

    when i go to the “lost-password” – page (in the mail with the link) and i enter a weak password and click save – nothing happen. no message or something else.

    the console doesn’t leave a message either.

    furthermore, I couldn’t see any new option in the backend where I can adjust something.

    Plugin Support Deepak Sharma

    (@sharmadpk03)

    Hi @espiat,

    That’s strange. I have just tested it and it is working fine on my end.
    Can you please provide me the URL of your registration page and account page? Please let me know and I will have a look from my end.
    Also, make sure that the plugin is up to date.

    Regards!

    Plugin Support Deepak Sharma

    (@sharmadpk03)

    Hi @websue,

    Thank you for the UL but when I tried to visit it, an error occurred. Please see this screenshot: https://prnt.sc/uj2jqt

    Please fix this and let me know and I will get back to it.
    Regards!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.