Support » Themes and Templates » Lost my header image…again.

  • Resolved Boo_77

    (@boo_77)


    I have just recovered from a huge issue. I deleted my blog completey and just recently someone helped me to get it back. In the recovery I have lost my February posts as well as my header image on my home page. But not on the other pages.

    I have looked through the files and everything looks to be in place. I have replaced my header.php after downloading elegant grunge again.

    But it still does not appear.

    I have looked through previous posts (one of which was mine, with same title) and can not find the answer.

    Any idea’s??

    Boo @ discoverboo.com

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Look at the directory:

    http://discoverboo.com/wp-content/themes/elegant-grunge/images/

    Some of those files have their extensions messed up, for example:

    frame-top-right-small.jpg0000644
    header-double-sidebar.jpg0000644

    etc.

    This could be a likely source of your problem.

    Get rid of the 0000644 (looks like an *nix permission string, not sure how it got there) at the end of these filenames and see if that helps?

    Good luck!

    Thank you. That wasn’t the right solution but you put me in the right place to figure it out.

    I was always looking at the header.jpg when the image I should have been looking at was header-double-sidebar.jpg.

    Thank you. All fixed now.

    Thought I looked in the source to check if that was the problem; but I must have been sleepy – oops 🙂

    Glad you fixed it!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Lost my header image…again.’ is closed to new replies.