Support » Plugin: Permalinks Customizer » Lost all Created Custom Permalinks After Update

  • Resolved diydoctor

    (@diydoctor)


    Hi
    I am in the process of switching our existing site over to wordpress, largeish site, 2000+ pages.

    The new site is currently being built on a dev server, all pages have been imported/created from old site and custom permalink created for each page to reflect the existing site and structure.

    I recently updated to your latest version and although none of the existing permalinks I have created have disappeared, every time you now click update for a given page, the custom permalink is removed and replaced by a uri reflecting the inbuilt wordpress permalink structure.

    However, if you copy the custom uri that I had previously created, click update and then paste the custom permalink in place of the wordpress one that then appears and click update, the custom permalink is saved as it should be and the remains. It almost appears that the custom permalink needs to be regenerated

    As there are so many pages that I would have to manually do this for, do you have a fix so that every time I click update, the custom permalink remains and is not lost?

    Kind Regards

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Aliya Yasir

    (@aliya-yasir)

    Hi @diydoctor

    Sorry about the issue and thank you for reporting us. We have solved the issue in the latest version(1.2.3).

    Kindly check the latest version and let me know if the issue still persist for you.

    Regards,
    Aliya

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @diydoctor

    Looks like the issue has been resolved in the version 1.2.3.

    @diydoctor Can you please confirm whether it resolves your issue or not. If not so, please provide some details to generate this issue. As i am seeing that the issue does not exist anymore in the version 1.2.3

    Thanks for your co-operation.

    Regards,
    Sami

    Hi Aliya and Sami

    Huge apologies for the delay in getting back to you – I have now updated to the latest version and all is working fine and as it should

    Many thanks for sorting tis for us, top work!

    Great plugin, keep up the good work!!

    Kind Regards

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @diydoctor Glad to hear that the issue is resolved for you 🙂

    Best of Luck with the migration of your site (Y)

    Regards,
    Sami

    HI Sami

    Brilliant, many thanks 🙂

    Kind Regards

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Lost all Created Custom Permalinks After Update’ is closed to new replies.