[resolved] Loop doesn't complete on all themes - used to work ok (4 posts)

  1. abouthere
    Posted 9 years ago #

    Hi there,

    I seem to have developed a problem with my blog that I can't resolve on my own and am therefore turning to you guys for assistance.

    My blog used to work fine until some time yesterday afternoon. I installed a few extra plugins:

    Corrector > http://vanus01.net/?page_id=55
    Feedburner Feed Replacer > http://orderedlist.com/articles/wordpress-feedburner-plugin/
    Trackback Validator > http://trackback.cs.rice.edu/
    Tiger Style Administration > http://orderedlist.com/wordpress-plugins/wp-tiger-administration/

    I use WP-Cache to prevent loading on my site and noticed later in the day that an error 500 page was appearing. I cleared my cache and the same thing happened. I've turned off the cache and found that all pages stop loading when the loop calls the <div class="storycontent"> point is reached.

    I've run my site through the validator and it has 6 errors. These are generated because the loop doesn't complete. The problem occurs with any of the themes I have available and I've disabled all of the plugins listed above.

    My site is: http://www.abouthere.co.uk/blog

    Any help is gratefully received.

  2. moshu
    Posted 9 years ago #

    Deactivate the new plugins one by one until you find the "bad guy".

  3. abouthere
    Posted 9 years ago #

    I refer you to the bit in my original thread that reads, "I've disabled all of the plugins..."

  4. abouthere
    Posted 9 years ago #

    fixed it - the GeoTrack plugin I had installed (months ago) was causing the issue.

    WPG2 also works now!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic