Support » Plugin: Logo Slider » Logo Slider Images are broken after changing the site url

  • Resolved Srikanth Pulluru

    (@srikanthpulluru)


    Hi,

    i am using a wordpress multisite,

    using logo slider one of my subsite called sub.site.org

    I changed my subsite url from sub.site.org to sub1.site.org

    After changing my subsite url all logo images are broken, not able to delete the img files to re upload, slide show is not working

    please suggest me how to solve this issue

    thanks & Regards,

    https://wordpress.org/plugins/logo-slider/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Maeve Lander

    (@enigmaweb)

    Sounds like broken filepaths. Use a find and replace script to update your filebaths to reflect the new URL

    Srikanth Pulluru

    (@srikanthpulluru)

    Thanks for great plugin, its working fine but it is giving warning messages on my browser The page at ‘https://site.org/’ was loaded over HTTPS, but displayed insecure content from logo slider image path.

    Please give me suggessions to solve this issue

    The page at ‘https://site.org/’ was loaded over HTTPS, but displayed insecure content from ‘http://site.org/./././img.jpg’: this content should also be loaded over HTTPS.

    Plugin Author Maeve Lander

    (@enigmaweb)

    Sorry, this is perhaps something best run by your web host. The HTTPS is used for sites secured by SSL (security certificate set up on the server). I don’t think that plugins should be loaded over HTTPS so this error message might indicate a problem with the SSL setup, and thus best to take this one to your web host to check further…

    hi maeve
    I´m having this same problem. where can I edit the filepaths? in the DB? in what table of the DB?

    thank you very much

    Plugin Author Maeve Lander

    (@enigmaweb)

    Whenever I migrate or move a site I run a general find and replace to make sure all filepaths are updated in plugins, data etc

    I recommend https://interconnectit.com/products/search-and-replace-for-wordpress-databases/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Logo Slider Images are broken after changing the site url’ is closed to new replies.