Support » Plugin: WP Custom Admin Login Page Logo » Logo size settings not working

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • A correction to the above mentioned code. In fact the background image is overwritten by the custom logo:

    body.login div#login h1 a {
    background-image: url(“https://www.domain.com/wp-content/uploads/login-logo-300×135.png”);
    }

    …but the background-size, width and height are not.

    Plugin Author larsactionhero

    (@larsactionhero)

    Thanks for your Information.

    First of all, that inline css looks wrong: where do those <strong> tags come from?
    I think this could be an issue.

    The Plugin uses exact the CSS code entered in the settings area, so if there are no dimensions set, there will be no CSS to to affect the image. 🙂

    I’ve tried to reproduce this error on my dev installation (4.9.1 w/ plugin 1.4.7)
    and it works.

    Cheers,
    Lars

    Plugin Author larsactionhero

    (@larsactionhero)

    Try the following:

    1. Load image into settings.
    2. Save settings.
    3. Click “Load example CSS”, the Logo size should appear in the CSS code. If not, enter manually. 🙂

    Plugin Author larsactionhero

    (@larsactionhero)

    By the way, i’ve updated the plugin today and modified the image size functions. Should work easier now. 😉

    @larsactionhero Thanks for your time to look into this matter and for your replies.

    The <strong> tags came from me trying to highlight the relevant lines of CSS in a code field in the editor of this forum and not finding a way to edit the post (now I did) :-). So the tags don’t exist in the original CSS file. Sorry for the confusion.

    Upgraded the plugin to the latest version.

    Issue #1:
    When I pick the image from the media library and press the Insert into Post button, nothing happens. When I close the window the standard WordPress logo is still there. Entering the image URL and saving the setting works fine and in the preview of the backend the logo appears correctly.

    Issue #2:
    On the login page the image still appears in wrong dimensions due to the default CSS code of WordPress (load-styles.php) and I’m not sure if this works as designed. The image’s size in my expample is 312px x 140px. I entered this custom CSS to make it work:

    background-size: auto;
    width: auto;
    height: 138px;
    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by  sankari.
    Plugin Author larsactionhero

    (@larsactionhero)

    Hi there,

    thanks for your reply. I’ve tested the plugin on several platforms and browsers (Browserstack), and it works fine. Btw, I didn’t run a test on Win 7 as it is quite outdated.

    Anyway, regarding to you code:

    The Image container is a background image, which requires width AND height definition (no auto value) to be displayed correctly.
    After loading the Image, click the Example CSS button and the updated style will appear.

    To do it manually – enter the following css in the custom css field:

    background-size: cover;
    background-position: center center;
    background-repeat: no-repeat;
    width: 312px;
    height: 138px;
    

    Let me know if you have any further problems.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Logo size settings not working’ is closed to new replies.