Support » Fixing WordPress » Logo not displayed on specific site

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Moderator Steve Stern

    (@sterndata)

    Support Team Volunteer

    Your logo is being pulled in from http://testing-sania.de/wp-content/uploads/2019/03/zeitpulver-logo.png. There are two problems with this: (1) that’s a different site and (2) you’re using http to access it, which won’t work on an https site.

    So, edit your site to fetch the logo locally and over https.

    Hi Steve,

    thank you for your answer and hints.

    Actually I´ve changed the logo in my theme options. It worked on every other site but the contact side. Now I´m pretty clueless what the problem could be… :/
    As I´m not a coder, I would really appreciate if you could give me some more specific instructions/commands, what I should exactly do now so that the logo on the contact site will be displayed as well.

    Thank you so much Steve.

    Kind regards,
    Daniel =)

    Moderator Steve Stern

    (@sterndata)

    Support Team Volunteer

    Whats different about that page? Have you set up a separate header for it?

    No. It´s a normal page. That´s why I´m wondering why the logo is still being pulled from the test site… :/

    Moderator Steve Stern

    (@sterndata)

    Support Team Volunteer

    You’re using a commercial theme, so please use their official support channel. We feel they are best equipped to support their products.

    https://themeforest.net/item/betheme-responsive-multipurpose-wordpress-theme/7758048/support

    Commercial products are not supported in these forums.

    I see. Alright. Thank you very much Steve for your efforts.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.