WordPress.org

Forums

[closed] Logo in header showing blue box with question mark (10 posts)

  1. nicholslauren
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I have made some changes to my CSS with a child theme, and I am now having problems getting my logo to show up in the header. Please let me know if you know how I can fix this.

    http://www.kimberlyln.com/

    Thank you!

    KN

  2. andrewmills
    Member
    Posted 2 years ago #

    I don't think it's your CSS, at least based on what I can see.

    <img src="http://www.kimberlyln.com/?attachment_id=329" alt="Kimberly Nichols" title="Kimberly Nichols">

    That attachment_id=329 bit is not what I was expecting to see, but I'm not familiar with this specific theme (Widely). Are you uploading your logo through the theme's General Settings -> Header Logo option?

  3. nicholslauren
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am adding my logo image through a button that appears on the left toolbar called Widely. Thats where my settings are with this theme (widely). I do not see an option to change my header image in my general settings. It used to work, so I thought it may have something to do with my child theme, but now im not sure.

  4. Evan Herman
    Member
    Posted 2 years ago #

    When that happenes it just means the server received a 404 error; meaning the server could not find the necessary files in the specified location.

    Check that the image is in the correct location of:
    http://www.kimberlyln.com/?attachment_id=329

    Also check your console, you are receiving 18 404 errors, which will ultimately cause slow page load speeds.

  5. nicholslauren
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, I think I got it!!

    Im not sure how to check my console.. Is it pretty basic?

    THank you!!

  6. Evan Herman
    Member
    Posted 2 years ago #

    It depends which browser you are working with.

    In chrome or firefox , right click on your web page and select 'inspect element', from there select the console tab.

    It will display any errors you have occuring on the page.

    Or with internet explorer, chrome or firefox just hit 'F12' and then select console

  7. nicholslauren
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wow, I didn't even know this existed! I always just "viewed source". I read an article that taught me how to pull it up with safari. I need to learn to use it..

    It wasnt showing any errors in my console though.

    THanks!

  8. Evan Herman
    Member
    Posted 2 years ago #

    the inspector will become your best friend ;]

    You can tweak and manipulate CSS and see in real time what changes it will have to your site. It's extremely helpful and any developers go to tool

  9. fotosvente
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hallo, i can't understand why can't show up my logo. My logo code is (in header.php):

    <!-- Begin logo -->

    <?php
    //get custom logo
    $pp_logo = get_option('pp_logo');

    if(empty($pp_logo))
    {
    $pp_logo = get_stylesheet_directory_uri().'/images/logo.png';
    }

    ?>

    ">
    <img src="<?php echo $pp_logo?>" alt=""/>

    <!-- End logo -->

    Thank you for answer... :)
    P.S. my web http://www.fotosvente.lt

  10. TotalWP_Novice2
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem!
    I have uninstalled, re installed, and I still can't see theme images, header or any uploaded images.
    Just a blue box with a white question mark.
    However, if you right-click, you can open the image in another window or tab...

    Needless to say, I've uninstalled wordpress and lost everything.
    I was installing it into an add-on domain, if that helps anyone help me come up with a solution.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic