Support » Plugin: Minimal Coming Soon & Maintenance Mode » Logo image and background image disappeared

  • Resolved dingobingo

    (@dingobingo)


    Since sending a mailshot and sending some traffic to my site I’ve noted some issues.

    Namely the logo and background images intermittently disappear. Right now both are missing when using Opera and Chrome, but both appear when I use my mobile.

    This is very embarrassing as my mail shot went to 6000+ people. Can you help asap?

    Thank you very much.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Your SSL certificate is invalid and resources loaded via HTTPS, such as the logo, can’t be displayed until the certificate is fixed.

    dingobingo

    (@dingobingo)

    Why do I need an SSL certificate? It’s not an ecommerce site etc

    Sorry, I’ve never used SSL certificates before, so this is all new to me.

    Thanks for your help

    dingobingo

    (@dingobingo)

    Bluehost just installed the SSL. Thank you.

    Is this their fault or mine?

    5000 people just saw a broken website over the weekend. I need to know where to direct the blame 🙂

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Your WP was (and is) set up to use HTTPS but there was no valid certificate installed so I’d say that whoever installed WP and set it to HTTPS should have checked for a certificate 🙂

    If you have a minute, please rate the plugin. It helps us out a lot. Thank you! https://wordpress.org/support/plugin/minimal-coming-soon-maintenance-mode/reviews/#new-post

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.