Support » Theme: Customizr » Logo Does not show up on Mobile devices

  • Larry34

    (@larry34)


    Hi I moved my site from a sub folder to the main url, since then i fixed a couple bugs/bad links and have reloaded my logo, which shows up fine when i viewing on my pc, but when i look on my phone, it is gone now.
    I am stuck
    my site is
    incrediblelarry.com
    Help is appreciated
    Larry

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • lorbach

    (@lorbach)

    Hello Incredible Larry. I tested out your site on my mobile telephone and your wonderful logo is front and center.

    I can’t think of a good reason why the logo would load on the desktop but not elsewhere. Did you get the issue resolved?

    Cheers.

    Larry34

    (@larry34)

    Hi Irobach,
    No, i haven’t done anything! I just looked again at the site on my phone, and it’s still not there. It is very strange and that’s why i am here!

    lorbach

    (@lorbach)

    Well that is odd. What device are you using? Can you try a different browser?

    Larry34

    (@larry34)

    I am using my Samsung SI 3. i am going to ask on facebook to see if others are having the same issue i am

    lorbach

    (@lorbach)

    Sounds good. Again… logo loads fine on my iPhone (Safari and Chrome).

    Cheers.

    Larry34

    (@larry34)

    Thanks for checking, and thanks for the compliment on my logo too!

    Larry34

    (@larry34)

    Okay someone on a galaxy s4 sees it fine, I have a galaxy S3. ugh!

    Larry34

    (@larry34)

    problem solved! The logo was in jpeg form, i optimized it for web as a gif! loaded immediately!
    🙂

    lorbach

    (@lorbach)

    Interesting. That’s a new one for me. Jpgs are still acceptable for the Interwebs.

    Glad you got it. Cheers.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Logo Does not show up on Mobile devices’ is closed to new replies.