Support » Theme: Estate » Logo disappeared plus impossibility to add comments in my articles

  • Hello,

    first i would say excuse me for my english…i’m french!
    I have 2 problems with estate:
    1) Yesterday my logo disappeared (and the title and the slogan). I don’t know why…The only change I’ve done is to install the “jetpack” plugin (and to update the estate version)

    2) On one of my pages (of course, the most important), people can’t put comments; is it a parameters problems?

    Thank you for your help and for the work done on “Estate”. Very great thema.

    Best regards.

    Pierre
    http://www.améliorationcontinue.com

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Theme Author Greg Priday

    (@gpriday)

    Hi Pierre!

    1) Are you using any sort of image resizing plugin? looking at your HTML, it looks like your logo is being displayed with a size of 0. Try reuploading your logo. I’ll check if there’s a problem with Jetpack on my side. Can you try disabling Jetpack and see if that fixes your issue?

    2) Are comments enabled on this page? This is a general guide to enabling comments on a page http://en.support.wordpress.com/enable-disable-comments/

    Hi Greg,

    thank you very much! You are quick! Great!

    1)I have disabled Jetpack and the logo reappeared.
    But the slogan reamains invisble…

    2)If i want to comment my articles i have to open articles in the right bar ot the home page where i can see the most recents article.
    I can’t comment my articles directcly on the home page…

    For information, in the personalization of estate, i put “my recent articles” in the statical home page.

    Best regards.

    Pierre

    Hi Greg,

    I’ve done a big mistake….in the menu “setup \ general, I ve changed the adress from “http://www.xn--amliorationcontinue-czb.com” to “http://www.am√©liorationcontinue.com”. I wanted simplify my adress…big mistake…

    I cannot connect to my wordpress…
    Thank you for your help.

    Best regards.

    Pierre

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Logo disappeared plus impossibility to add comments in my articles’ is closed to new replies.