Tabbed Login Widget
[resolved] [closed] Login widget not working on site migrated to WPengine (5 posts)

  1. adambundy
    Posted 1 year ago #

    I've recently migrated a site using this plugin for front-end login to WPengine hosting. On submission of the login form, I am directed to /wp-login.php where I see white screen - Chrome shows a 'No data received' error.

    @vivek, have you or any users experienced this on WPengine? I wonder if they're requiring something special be passed to the login form.



  2. adambundy
    Posted 1 year ago #

    Solved this one and thought I'd post the solution in hopes it will help someone else. WPEngine has created a requirement it seems, for security reasons, that all hits to wp-login.php (like the login and forgot password forms in this plugin) have a parameter of wpe-login equalling the install name be attached. So, I had to modify the plugin's tabbed-login.php file as such:

    <form method="post" action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" class="wp-user-form">


    <form method="post" action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?wpe-login=[myinstallname]" class="wp-user-form">

    Replace [myinstallname] with your particular install's name. This must also be added to the other form's action URLs.

  3. benfranklin
    Posted 1 year ago #

    Thanks for this!

  4. Veerle Verbert
    Posted 1 year ago #

    +1, made my day ;)

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I am now closing this 6 month old topic as it references an older version of WordPress.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Tabbed Login Widget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.