WordPress.org

Forums

iThemes Security (formerly Better WP Security)
[resolved] Login page damaged in visual and not working (3 posts)

  1. eitanc
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I Installed the latest version of BWS and enabled the hide backend for all options.
    If I access the slug for the login pages using the latest Google Chrome or IE 9 - all looks fine and work fine, so I can login successfully and have full access to the admin pages.

    But if I use the latest Firefox, 18.0.2, even without any FF plugin enabled, the login page looks damaged (meaning aligned to the left and looks very lean/basic form) and after submitting the credentials, I am redirected to a "Error 404 - Not Found" page, so I can't login.

    http://wordpress.org/extend/plugins/better-wp-security/

  2. eitanc
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK, found the cause of this, after comparing the headers being sent from both Chrome and FF, and found that the "referrer" header is not being sent to the server by FF, which reminded me that I have disabled it in FF manually.
    My FF config field of "Network.http.sendRefererHeader" was set to zero (0). I reverted it back to its default value which is 2, restarted FF and now all is fine.
    See more on this at:
    http://www.technipages.com/firefox-enable-disable-referrer.html
    http://kb.mozillazine.org/Network.http.sendRefererHeader

  3. eitanc
    Member
    Posted 2 years ago #

    Also, as a solution to both protecting your privacy between domains but enable refer for needed apps in a unified domain - you can add to FF the add-on of "Smart Referer", https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/smart-referer/, which sends this header only within the same domain, but not cross-domains.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic