• Resolved mewes

    (@mewes)


    Hi there,
    I have setthe login options (settings -> general -> login options) to e.g. enable rememeber me and enable lost password.
    Only it does not show in the login form.
    Where is my mistake?
    Thanks for any help.
    Mewes

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support sharmadpk03

    (@sharmadpk03)

    Hi @mewes,

    Apologies for getting back to you late. Thank you for providing the link. I just checked the site and visited the login form. But the form is not a login form, rather it seems to be a registration form. I assume there is a slight confusion. You don’t have to make a login form as it is already made for you. All you have to do is use this shortcode [user_registration_my_account] on the page or section where you want to use the login form. Please check and let me know if you are using the same shortcode to display the login form.

    Do let me know and I will get back to you.

    Regards!

    Hey and thanks for the reply.

    Correct, I want to make a registration form (which I have done) that sends confirmation emails to the person who registers. The emails are not being sent after clicking the “submit” button though, how can I solve this?

    @sharmadpk03 Thanks for the reply.

    You solved my problem!

    Regards!

    Plugin Support sharmadpk03

    (@sharmadpk03)

    Hi @burrex,

    Please refer to this documentation https://docs.wpeverest.com/docs/user-registration/troubleshooting/emails-are-not-being-delivered/ and see if the issue is solc=ved or not. If the issue still persists then you may have to use an SMTP plugin for the email issue.

    Regards!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.