WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Skin Login » Login Logo shows up in the preview but not on the actual page.

Login Logo shows up in the preview but not on the actual page.

  • Hi everyone. I’m having very strange issue – on plugin setting page i have uploaded picture for a logo and it shows up nicely in the preview. But when i load actual login page it doesn’t show logo :(.
    Is there any restrictions on the type of image, size etc? Even if there is, why it is showing up on the preview then.
    Considering that i’m only one having this issue, i’m pretty sure i have misconfigured something. I really hope some one can help me to solve this.

    http://wordpress.org/extend/plugins/skin-login/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author simnor

    @simnor

    I can’t really diagnose this without a link to your site to look at. There aren’t really any restrictions apart from maybe keeping the logo small (around 300px width) and in a normal image format such as jpg, png, gif etc.

    I get the same issue…I installed it today and it doesn’t show the logo on the live site but it does on the preview…but it shows the backgraound choice on both. It also distorts the wp image.

    Plugin Author simnor

    @simnor

    Hi, could you post a link to your site please so I can take a look, otherwise could you give me details about the image you are using, for example:

    What format it is (JPG, PNG etc)
    The file size
    The image dimensions

    if you don’t want to provide a link to your site then could you possibly upload the image somewhere and add a link to that so I can test the image offline.

    Cheers

    I was about to say I had the same problem until I deactivated Better WordPress Minify plugin and the image came back. So deactivate some of your plugins and see if it resolves the issue.

    I am having the same problem. I tried deactivating some of my plugins but the “Login Logo” is still showing up on the live site, but it’s displaying perfectly fine in the preview. Can someone help me solve this issue?

    Website Link:
    http://www.cabelloassociates.com/wp-admin

    Installed Plugins:
    – Add From Server – Active
    – Advanced Code Editor – Active
    – BackUpWordPress – Active
    – Better WP Security – Active
    – Comprehensive Google Map Plugin – Active
    – Google Analyticator – Active
    – Redirection – Active
    – Skin Login – Active
    – Social Metrics – Active
    – Social Sharing Toolkit – Active
    – Soliloquy Lite – Active
    – TweetScroll Widget – Active
    – Ultimate Coming Soon Page – Active (Just added this recently, had the same problem before this was installed)
    – W3 Total Cache – Active
    – WordPress Importer – Deactive
    – WordPress SEO – Active
    – WP-PageNavi – Active
    – WP Smush.it – Active
    – WP Video Lightbox – Active

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Login Logo shows up in the preview but not on the actual page.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar