WordPress.org

Forums

User Access Manager
Login Form Broken (6 posts)

  1. BionicSquid
    Member
    Posted 2 years ago #

    My login form is redirecting to /wp-login.php instead of posting the username/pw and completing the login process. I get a browser error that the connection has been dropped by the server or I get a blank page. Any thoughts on what's going on? (Happy to provide the URL privately.)

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/user-access-manager/

  2. BionicSquid
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just checking in here to see if the dev is reading these support requests. Happy to provide the URL privately and also willing to pay/donate to help this get resolved. Kind of urgent. Thanks.

  3. B Man
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the exact same issue. Did you ever get this resolved?

  4. BionicSquid
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, this is still an open issue. Sadly the developer has not responded to this request, though as noted I'm happy to pay/donate for the help.

  5. mewMoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    bump - I'm also having this issue.

  6. mewMoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    FYI I was able to workaround this using another plugin called Login with Ajax and adding shortcode [lwa] in place of [LOGIN-FORM] not ideal but get's the job done. Dev's please update when you get this resolved.

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • User Access Manager
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.