Support » Plugin: Osom Modal Login » login fail

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Contributor Nahuai Badiola

    (@nahuai)

    Hi Ana.

    We tried to click on “Acceder” in Chrome, Firefox, Safari and Edge and the login modal is displaying ok.

    Could you please clear your browser cache and/or try in a different browser?

    In other hand, the WP admin session is not affected by our plugin. You should check that with your hosting and/or modify the session duration on wp-config.php file.

    I hope you can fix it.

    Best,
    Nahuai

    Thread Starter aaragon38

    (@aaragon38)

    Hi Nahuai,

    but did you enter your user name and password? when I enter my user and password it shows a window with the following content:

    Access fails: you have entered an invalid user name or password, please try again.

    I deleted browser cache but it doesn´t work!

    Thanks and regards,
    Ana

    Plugin Contributor Nahuai Badiola

    (@nahuai)

    Hi Ana.

    Are you sure that you are entering a valid user name or password?
    Could you try it with different users?

    Best,
    Nahuai

    Thread Starter aaragon38

    (@aaragon38)

    Hi,

    yes I tried even with a different user and password and it doesn´t work…

    Thanks!

    Thread Starter aaragon38

    (@aaragon38)

    Hi,

    now it works with my user and pass for wp.

    I understand that any user can register, it´s not necessary to have WP USER

    Thanks,
    Ana

    Plugin Contributor Nahuai Badiola

    (@nahuai)

    Hi Ana.

    Yes, you should always use the WordPress user name and password.

    I’ll mark this ticket as solved.

    Best,
    Nahuai

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.