WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Login broken?

[Resolved] Login broken?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Krishna
    Member

    @1nexus

    Deactivate all plugins and see if it helps. If yes, activate them one by one to locate the problematic one.

    DyingDutchman
    Member

    @dyingdutchman

    I am just slamming my head against the desk for not thinking of this. With all the plugins deactivated, login works again like it should. Ill give you a head up on which was the culprit. Give me a sec.

    DyingDutchman
    Member

    @dyingdutchman

    Culprit found! Theme my login did it! Gonna fix it right away! Thanks for the hint!

    Krishna
    Member

    @1nexus

    Glad to know that you could fix the problem 🙂

    DyingDutchman
    Member

    @dyingdutchman

    Well, it still caused some bugs. When i log in, the page still shows a login button instead of a logout button.

    Krishna
    Member

    @1nexus

    Flush caching plugins, if any, and flush server and/or browser caches and see if it helps. If not use another machine and/or different browsers. If you still have problems, run the upgrade manually via wp-admin/upgrade.php

    DyingDutchman
    Member

    @dyingdutchman

    I just trashed theme my login and found an alternative that works just fine. Thanks for helping out!

    Krishna
    Member

    @1nexus

    Welcome! 🙂

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Login broken?’ is closed to new replies.