Support » Plugin: WooCommerce » Login and Coupon links on checkout pages not working

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I too have the exact same issue. I was able to get the Returning customers message just to go away with settings because it was not working. But the coupon is doing the same. This seems to be a bug with the code. Anybody else notice this behavior? Is there a fix coming soon?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    @floridapoon: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else’s topic.

    hello esmi

    I am experiencing the exact same issue as everyone else in this forum post. It makes no sense to create a duplicate post. The issue is with the plugin. If you think a new post to say the exact same thing is a good idea i can do that. Seems redundant and in direct conflict of “Duplicate postings will be closed or might be deleted.” Again this is exactly the same issue.

    just in case, I fixed it. The Jquery-Placeholder file I downloaded from another source had a different placeholder name, so I changed it to the one WOO has in the page and it worked. But quite honestly, very unprofessional to call a script that isn’t even included in the package, first time I see it. And the lack of support… well, guess I’ll have to use other plugins in the future

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Login and Coupon links on checkout pages not working’ is closed to new replies.