Support » Plugin: WP User Manager - User Profile Builder & Membership » “Login after registration” not working

  • Resolved fuchsws

    (@fuchsws)


    When “Login after registration” is enabled a white screen appears after registration. When manually reloading I’m correctly logged in however. Can you please fix this?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor Alessandro Tesoro

    (@alessandrotesoro)

    Hey @fuchsws

    If you’re getting a white screen it means that something has tried to interact with the registration of an account or the login itself. Can you send me an email at support[at]wpusermanager.com with your site url and a temp ftp account? I’ll enable debugging so I can see what the error actually is.

    due to legal issues I can not provide you with an login, sorry.
    However I’m a developer so just let me know how to debug this myself, thanks!

    Plugin Contributor Alessandro Tesoro

    (@alessandrotesoro)

    @fuchsws

    That’s fine, enable debug by reading here https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress and then enable WP_DEBUG_LOG too. Now, try create an account through the login form, when it crashed, you should see a debug.log within your site’s files (via ftp). When you you see the file, open it, and you should see a timestamp or the error, search for the most recent one and you’ll probably find the php error in there.

    Some hosts change the name of the file and the location, so it might be into the WP’s root or within the wp-content folder.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘“Login after registration” not working’ is closed to new replies.