WordPress.org

Forums

logging in (22 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I am a complete newbie at all of this and I am now completely stumped...
    I am trying to use the latest nightly (after using the normal version...don't remember its numbers...and having that not work either). I can get everything configured right with mysql and all, and it lets me go through the complete installation process and gives me a password but ... when I try to login it tells me that WP *isn't* installed which is silly because I just went through it all. *sigh*
    If you could please help, I'll love you forever.

  2. Lilandra
    Member
    Posted 11 years ago #

    do you have a url?

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I'm trying to install it here:
    http://www.alitheia.org/!/index.php

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I have the same problem, but instead, when i click on Login, i get an error :
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ritesh/public_html/wp/wp-config.php:34) in /home/ritesh/public_html/wp/wp-admin/auth.php on line 36
    There are 5 total warning, Line 36, 37,38,39,44 !!
    help!

  5. mrv9r
    Member
    Posted 11 years ago #

    I have the same problem. This started happening after I upgraded to version 1.2 and installed a spanish language pack through the includes/language folder. Input anyone????

  6. jcbatchelor
    Member
    Posted 11 years ago #

    I get the same error:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 123
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 124
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 126
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 127
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 128
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 129
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/timetrav/public_html/blog/wp-config.php:44) in /home/timetrav/public_html/blog/wp-login.php on line 149

  7. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    Whitespace
    http://faq.wordpress.net/view.php?p=7
    Check, by putting the cursor on the last > that there is nothing at all after that last >
    Absolutely nothing.

  8. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Help Please.
    I have followed the instllation as best I can and had couple of goes at installing
    It goes right through and when I clicl on logon I get page not found
    Ken Dixon

  9. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    Link please :)

  10. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Link is
    http://www.kendixon.net/wordpress
    Everything works except page not found
    Thanks
    Ken

  11. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    It has no styling.
    The css is looking here:
    @import url( http://kendixon.net/wp-layout.css );
    yet your blog is at the url above.
    Did you install into two directories, or was it all meant to be in /wordpress ?

  12. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Thanks for reply, it was meant to be all in one directory
    Ken

  13. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I have wordpress dir and then inside
    wp.admin
    wp.content
    wp.images
    wp.includes
    Thes are inside wordpress
    What do I need to do?
    Ken

  14. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    All the wordpress files should be in the /wordpress directory, including those folders.
    But, even if they are, WordPress thinks that the site_url is http://kendixon.net whereas it should be http://kendixon.net/wordpress
    Login here if you can:
    http://www.kendixon.net/wordpress/wp-login.php
    then go to Options and check that the Blog URI and WordPress URI are set to http://kendixon.net/wordpress
    If you cannot login, or get a 404, try going to
    http://www.kendixon.net/wordpress/post.php
    or
    http://www.kendixon.net/wordpress/wp-admin/options-general.php
    If that fails, you will need to use phpmyadmin to reset the address.

  15. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Thanks for help so far
    I am doing a complete reinstal.
    When I get to guess my address
    I have http://www.kendixon.net
    should it be 'www.kendixon.net/findias'?
    Finally I hope, where can I find 'phpmyadmin' ?
    Ken

  16. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Thanks for all the help, I have worked through my problems with your help and am now up and running at
    http://www.kendixon.net/findias
    Thanks
    Ken

  17. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    It is me again, it has all gone pear shaped.
    when I try to login all I get is password error
    in red before I put in the password
    the url is
    http://www.kendixon.net/findias
    Ken

  18. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    Did you change the password that wp gave you on install ?
    Does clearing the password box and typing it in work ?

  19. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I did change it, but clearing and typing in old/or new password don't
    The login box has eror before I put in any password.
    Ken

  20. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    It probably has that error because your browser is 'remembering' that page, and auto-completing the details.
    Clear the boxes, and type in your username and password.
    Or if you completed your email address inside wp, click the 'Lost Password'

  21. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Thanks,
    Tried all that even used, another browser!!
    Ken

  22. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I am doing a complete reinstal.
    When I get to guess my address
    I have http://www.kendixon.net
    should it be 'www.kendixon.net/findias'?
    where can I find 'phpmyadmin' ?
    I come up against the same problem of
    error:wrong login/password before I put in password etc.
    whatever I seem to do.
    Any advice help will be welcome
    http://www.kendixon.net/findias
    Ken

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.