WordPress.org

Forums

Loggin text and button text gone, when hovering coming back (6 posts)

  1. Kainer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    on some of my installations, on the wp-login screen, sometimes the texts are missing. Button text, text 'Name/Email' or 'Password' are just gone. sometimes they are coming back when hovering the mouse above, but most of the time they stay blank and invisible.

    Screenshot: http://imgur.com/O3Ivleg

    Any idea?

    It is like that in any broswer, I testet safari, chrome, firefox and opera.

  2. Kainer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Most of the time it is not working in chrome while it is partly working in firefox and safari. Does no one ever experienced this behavior?

  3. Kainer
    Member
    Posted 12 months ago #

    It is happening in Chrome now all of the time. Not in the other browsers I am trying. Nearly every WP installation shows this behavior. No idea? Never seen?

  4. Andrew
    Forum moderator
    Posted 12 months ago #

    Have you checked whether this is just that Chrome bug where text turns invisible due to a rendering issue?

  5. Kainer
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks you for your kind reply Andrew!

    Please: How to check this? I guess it is, as this disappearing is happening in Opera & Chrome. But today not anymore in Firefox and Safari. Before it happened in Safari and Firefox too. If I remember correctly.

  6. Andrew
    Forum moderator
    Posted 11 months ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic