Support » Fixing WordPress » Logged in but can’t access wp-admin

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Moderator t-p

    (@t-p)

    turned on debugging,

    Any error displayed by debugging?

    Nothing gets written to the log. All I get is

    Notice: Constant ABSPATH already defined in [snip]/httpdocs/wp-config.php on line 33

    Moderator t-p

    (@t-p)

    Normally WordPress ships with this block, which you might’ve modified:

    /** Absolute path to the WordPress directory. */
    if ( !defined(‘ABSPATH’) )
    define(‘ABSPATH’, dirname(__FILE__) . ‘/’);

    That’s as is, but the error indicates that it’s being set again somewhere else

    Moderator t-p

    (@t-p)

    – browser caches cleared
    – no server cache
    – can’t resave permalinks but have renamed the .htaccess

    When the page does load the first 3 files to load are

    1: wp-login.php 302
    2: wp-admin/ 302
    3: wp-login.php?redirect_to…. 200

    – nothing new gets shown or logged by turning on script_debug
    – all plugins moved to a new directory
    – wp_options active_plugins record set to a:0:{}
    – changed the name of the theme and now my site is just the abs_path error and nothing else, but I can still get to the login page.

    Moderator t-p

    (@t-p)

    Have you re-updated the WordPress manually as recommended in the troubleshooting?

    If not try MANUALLY updating. Download WordPress again and unzip it, and use that to copy up. Access your server via SFTP or FTP, or a file manager in your hosting account’s control panel (consult your hosting provider’s documentation for specifics on these), and delete then replace your copies of everything on the server EXCEPT the wp-config.php file and the /wp-content/ directory with fresh copies from the download. This will effectively replace all of your core files without damaging your content and settings. (NOTE: do not delete the wp-content directory or your wp-config.php file). Please read the Manual Update directions first.

    I haven’t done it today, but over the years I’ve done it a couple of times.

    No harm in doing it again, drawing a line in the sand…

    done, no change.

    wordpress.com still can’t access

    there must be something in the database that is messed up.

    Manually edited ‘theme’ and ‘current_theme’ in wp_options so at least my site is visible now…

    nzrhcom

    (@nzrhcom)

    Resolved: there was a problem with the SALT

    I don’t understand but I’m not the only one who has had this!

    Moderator t-p

    (@t-p)

    Glad its sorted 🙂

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.