Support » Plugin: Events Made Easy » Locations map not showing

  • Resolved WebsitesbyMark

    (@websitesbymark)


    Backend locations are showing the map. Front end map is greyed out. Using Bootstap 4.

    Assuming the issue is leafletjs and maybe conflicting with one of the bootstap js files.

    Anyone else had this and can share the workaround?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Franky

    (@liedekef)

    I just tried your page and can’t see any errors … even the tiles are downloaded from openstreetmap and the markers are working, so I’m also a bit confused here.

    Only other plugin which potentially could conflict is Smart Slider 3, do you know if there are any known issue?

    Plugin Author Franky

    (@liedekef)

    What you can do is install the plugin “Health Check & Troubleshooting”, then you can disable all plugins for just your session and then reactivate one by one and see which one gives problems (if plugin related).

    Just tried that and with only eme and 2019 theme, still has the same issue. What version does eme need as a minimum and whats the latest you have tested it with?

    Plugin Author Franky

    (@liedekef)

    it should work fine on all themes, and I tested with the latest version too (I’m running it on several sites)

    Plugin Author Franky

    (@liedekef)

    What you can try is using the EME setting “Always include JS in header” and see if that changes anything … but it shouldn’t since the JS is actually being executed on your server. So indeed the main leaflet JS code must be conflicting with something else.
    It also might be possible (really just a possibility) that the healthcheck plugin can’t disable everything, so maybe actually disable all plugins and see if that changes anything. If it is bootstrap: is this a theme I can freely download? Then I can check on my end too.

    Plugin Author Franky

    (@liedekef)

    Further testing: if I remove this stylesheet: https://www.websitesbymark.uk/dev/dorchester-arts/wp-content/themes/dorchester-arts-v1/style.css
    then it works fine. So something in there is the culprit that conflicts with leaflet JS.

    Edit: in that CSS, this line is the one causing the problem:

    img {height:auto !important;width:100% !important;}

    Removing it makes it work here.

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Franky.

    Just got there myself, its just the !important on the width which is causing the issue, thanks for your help.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.